Samsung skal snart avduke Galaxy Note 8

Oppfølgeren til den katastrofale Note 7 er rett rundt hjørnet, ifølge kilder.

Lanseringen av Samsung brettmobil Note 7 gikk som kjent ikke helt knirkefritt, men siden den gang har ryktene om den forhåpentligvis mindre brannfarlige oppfølgeren begynt å svirre. Nå kan den nye mobilen være rett rundt hjørnet.

Nyhetsbyrået Reuters har vært i kontakt med kilder med kjennskap til saken som hevder at Samsung skal avholde et arrangement i august hvor Galaxy Note 8 skal avdukes.

Får trolig skikkelig stor skjerm

Slik ser Note 8 ut, ifølge lekkasjer som dukket opp for en tid tilbake.

Opplysningene ser ut til å underbygge lekkasjen som dukket opp i mars, som indikerte at Note 8 vil få en skjerm på 6,4 tommer. Dermed vil mobilen i så fall plassere seg i det øverste størrelsessegmentet innen brettmobiler, og vil kun bli litt mindre enn Huaweis gigantmobil Honor Note 8.

Ifølge Reuters kilde skal mobilen også få kurvet skjerm, som ikke akkurat er et sjokk, men utover dette kunne vedkommende ikke dele noen flere detaljer. Lekkasjer har imidlertid indikert at den får Snapdragon 835-brikken, 6 GB minne og opptil 256 GB lagringsplass.

Mobilen skal også etter all sannsynlighet få QHD-oppløsning, men det har også blitt indikert at Samsung kan klaske til med 4K-oppløsning på Galaxy Note 8. Akkurat hva vi har i vente finner vi altså forhåpentligvis ut i august.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *