Forlover reiser seg for å avbryte vielsen. Det neste han gjør, sjokkerer alle sammen …

Daniel Thomassen, bestevenn og forlover i bryllupet, gjorde alt for å gi bruden og brudgommen den ultimate bryllupsgaven.

Daniel Thomassen har alltid satt venner og familie først, og han har aldri forventet noe tilbake fra noen. Selv om han har slitt med å betale regningene de siste månedene, har bruden og brudgommen, Jenny og Mikkel, stilt opp for å hjelpe ham.

I løpet av de siste ukene har Daniel prøvd å finne den beste måten å tilbakebetale bestevennene sine på.

«De har alltid stilt opp for meg, spesielt de siste månedene», forteller Daniel. «De har behandlet meg som familie, og det er bare rett og rimelig at jeg gjør det samme og betaler dem tilbake. De er de eneste vennene jeg har.»

Godt sagt! Og tanken er god – men med lite penger på bankkontoen, så det ikke ut til at Jenny og Mikkel skulle få tilbake pengene sine med det første.

Daniel seg for å kjøpe noe ekstra spesielt til bruden og brudgommen. Under mottakelsen, foran venner og familie, sto Daniel opp for å kunngjøre at han ønsket å betale for bruden og brudgommens bryllupsreise til Europa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *